Select Page

ALTEALIFE CVA 2

UNIVERSIDAD GRANADA 3

Parcials – 19-25, 25-14, 19-25, 25-23 i 9-15.

Gran partit disputat el dissabte de vesprada al Palau d’Esports d’Altea, entre l’Altealife i l’Universidad de Granada. Les granadines arribaven a Altea com a únic equip invicte de la categoria i les alteanes, separades per tan sols un punt del descens. Doncs bé, sobre la pista no va haver tal diferència i els dos equips van jugar el seu millor voleibol per intentar emportar-se el partit.

En el primer set, les visitants van prendre avantatge gràcies a estar més encertades en els punts decisius, tot i el bon joc desplegat per l’Altea. Ja, en la segona mànega, la cosa canviaria i van ser les alteanes les que van disposar de millors oportunitats aprofitant els errors de l’equip universitari.

Va ser el tercer set el que va poder canviar el signe final del partit. Amb les alteanes envalentides i l’Universidad de Granada defensant com podia, l’Altea de nou no va saber aprofitar la seua oportunitat i el Granada va fer valdre la seua experiència.

Novament el quart set va servir per a demostrar que l’ Altealife farà parlar esta temporada, tot i la seua classificació, capaç de fer front als millors equips de la categoria. A la quarta mànega les alteanes van tornar a oferir el seu millor joc i tan sols l’oposició en els punts finals del Granada, que no va donar el set per perdut en cap moment, va posar certa emoció fins que l’equip alteà va aconseguir el set.

Ja en el cinqué i definitiu set, les granadines es van posar per davant en el marcador des de l’inici i van saber administrar el seu avantatge per segellar la victòria i seguir invicte aquesta temporada.

Tot i la derrota, el punt collit per l’Altealife suposa un revulsiu i un cop de moral de cara a seguir afrontant amb garanties els seus propers compromisos. El proper rival serà Sonneil Benidorm, en un partit que suposarà el primer derbi comarcal a la categoria de bronze del voleibol nacional, el dissabte, 23 de noviembre, al Pavelló Raul Mesa a partir de les 16:00 hores.

Pin It on Pinterest