Select Page

El proper divendres 22 de novembre a les 19:00h a Palau Altea tindrà lloc la inauguració d’una àmplia exposició de l’artista alcoià Antoni Miró. Aquesta mostra inclou pintures i escultures ubicades en diferents espais del municipi.  Així ho ha donat a conèixer l’edil de Cultura, Aurora Serrat.

En paraules de la responsable municipal de Cultura, “ens complau des de l’Ajuntament que Antoni torne al nostre poble, que va ser el seu durant diversos anys. Una època en la qual des del seu estudi d’Altea va crear magnífiques obres, tant pictòriques com escultòriques “.

“L’exposició que inaugurarem, inclou les escultures de La suite eròtica grega que s’han col·locat al passeig de la platja de l’Espigó; una selecció d’escultures situades al jardí de Palau Altea; una altra escultura es pot veure a la Glorieta d’el Manyo i una última al mirador de la Plaça de l’Església; a més de la sèrie pictòrica, Personatges, exposada a l’interior de Palau Altea, en la que Miró homenatja personatges que han marcat el món per la seua grandesa cultural o integritat política”. Ha explicat Aurora Serrat.

L’edil ha assenyalat que les obres exposades a l’aire lliure romandran a Altea durant 5 mesos i l’exposició pictòrica estarà a Palau Altea fins a l’1 de març en horari de dimarts i dijous de 16:30 a 19: 30h.

Aurora Serrat ha conclòs convidant alteans, alteanes i amants de l’art a gaudir d’aquesta exposició múltiple d’Antoni Miró a Altea.

 

 

Pin It on Pinterest