Select Page

El departament municipal de Turisme ja disposa del material en paper de promoció d’Altea com a destinació Cycling Friendly, que inclou un fullet amb 10 rutes en bicicleta que es poden realitzar partint d’Altea. Així ho ha donat a conèixer l’edil d’àrea, Xelo González, que ha indicat que “el material està a disposició dels que ho desitgen en la Tourist Info i també en suport digital al web https://www.visitaltea.es/és/altea-nou-destinació-de-cicloturisme/

González ha apuntat que, “l’Ajuntament d’Altea també està apostant pel cicloturisme com un dels productes turístics de moment amb més projecció i component desestacionalitzador. La seua tendència a l’especialització encaixa en l’estratègia turística que des del departament de Turisme estem duent a terme “.

L’edil de Turisme ha recordat que “a la Comunitat Valenciana, a més de la Xarxa de Centres BTT impulsada per la Generalitat, té cada vegada més implantació el cicloturisme associat a la bicicleta de carretera, tant per als entrenaments d’equips ciclistes europeus, com a grups de turistes, sent la Costa Blanca la destinació més destacada”.

Entre les accions realitzades per l’Ajuntament, a través dels departaments de Turisme i Esports, per fer d’Altea destí Cycling Friendly es troba també la instal·lació, fa alguns mesos, de bancs d’eines en diferents ubicacions de la localitat, perquè les persones que ho necessiten puguen realitzar xicotetes reparacions.

Pel que fa al catàleg de rutes, a què va incorporat un llistat de tots els ports de muntanya de la localitat i punts d’interès turístic, es pot recollir de forma gratuïta a l’Oficina Municipal de Turisme, Passeig Sant Pere 14. A més, aquest fullet s’inclourà a partir d’ara en el material promocional del municipi allà on siga present. Així ho ha avançat Xelo González.

Totes les rutes ciclistes estan disponibles també en https://www.cycling-friendly.com/rutas.php?localidad=205 de forma gratuïta.

Pin It on Pinterest