Select Page

L’Ajuntament d’Altea, a través de la regidoria de Participació Ciutadana, ha estat present a les XVI Jornades de la Xarxa de Memòria Històrica que es van celebrar ahir a Paterna. Una xarxa impulsada per la FVMP (Federació Valenciana de Municipis y Provincies) que coordina e impulsa accions per  posar en valor la memòria histórica.

La jornada ha contat amb la participació de diferents representants de municipis valencians i també amb els diputats de Memòria Històrica de València i Castelló, Ramiro Rivera i Tania Baños així com  el Director General de Qualitat Democràtica, Iñaki Pérez. També han estat presents associacions que han compartit experiències i propostes d’accions.

El secretari general de FVMP, Vicente Gil, ha recordat la importancia de compartir les bones practiques entre Ajuntaments i d’impulsar les accions necessàries per a lluitar contra el totalitarisme i el pensament únic i a favor dels Drets Humans.

Pin It on Pinterest