Select Page

Hui, dilluns, han començat les obres a la Ciutat Esportiva d’Altea per renovar el Carrer de Pilota. El regidor d’Esports Pere Barber, ha firmat este matí l’acta de replanteig junt a l’arquitecte Bernat Zaragozí i l’empresa adjudicatària de les obres, Nerco Infraestructuras.

Per a este projecte s’ha destinat un pressupost de més 64.000€ i compta amb un termini d’execució màxim de tres mesos, “encara que intentarem que durant el mes de novembre i desembre es puga avançar i així poder oferir un Carrer de Pilota renovat a gener”, ha afegit el regidor d’Esports.

“La finalitat de les obres és millorar les instal·lacions. S’alçaran les parets del fons i la paret del lateral, per poder jugar al rebot, i es reemplaçarà l’actual sol de formigó per un de trinquet”, ha explicat el regidor. D’esta manera, apunta Pere Barber, “volem que esta modalitat del nostre esport, l’esport dels valencians i valencianes, torne a Altea, ja que els últims anys ha anat perdent-se degut a les condicions desfavorables en que es trobaven les instal·lacions”.

 

Pin It on Pinterest