Select Page

CV VALENCIA 3

ALTEALIFE CVA 0

 Parcials.- 25-19, 25-16 i 25-15. 

Nova derrota per a les xiques de l’Altealife CVA que viatjaven aquest diumenge a València per enfrontar-se al CV València, en el primer derbi autonòmic de la temporada a primera nacional. Les alteanes del Club Voleibol Altea tan sols van mostrar resistència al seu rival durant el primer set, que va ser molt igualat en tots els sentits, però que de nou va estar marcat pels errors propis de l’Altea en el desenllaç de la primera mànega.

Després de deixar escapar el primer set, les jugadores de Javi Mora van anar a remolc i sempre a mercè de les locals en el transcurs de tot el partit. D’aquesta forma el CV València només va haver d’esperar el seu moment i aprofitar la baixada anímica de les alteanes per guanyar el segon i tercer set, i així derrotar el Altealife CVA.

D’aquesta forma l’equip alteà es col·loca en una situació perillosa, ara mateix separat per només un punt dels llocs de descens, que ocupen els equips de Molina Vòlei i Fuenlabrada. Encara que en el si de el club hi ha total tranquil·litat i plena confiança en un equip totalment renovat respecte al  de la temporada passada.

La propera jornada pot ser una bona ocasió per intentar revertir la situació, tot i que el rival siga un dels equips forts de la categoria. El Universitat de Granada, segon classificat de la categoria, visitarà el Palau d’Esports aquest dissabte 16 de novembre a partir de les 18:00 hores.

Pin It on Pinterest