Select Page

El regidor de Sanitat, José Luís León Gascón, i la tècnica de la UPCCA (Unitat de prevenció comunitària i conductes addictives) han estat presents en el II Congrés Internacional sobre Cànnabis i els seus Derivats: Salut, Educació i Llei, celebrat els dies 7, 8 i 9 de novembre a Galícia.

Com ha explicat l’edil, “aquest congrés sobre cànnabis és una iniciativa científica que pretén aglutinar professionals sanitaris i de l’educació, política local i totes aquelles persones interessades en donar una resposta als problemes derivats de l’consum de cànnabis, fenomen que ha patit un gran auge en els últims anys”.

León Gascón recorda que “Altea compta amb la UPCCA dirigida per la psicòloga tècnica Paloma Andrés, que a més d’atendre directament els menors en els centres educatius, intervé de manera individualitzada en els casos que així es requereix”. “El servei municipal de la UPCCA és completament gratuït per a les persones que ho requerisquen, sol·licitant cita en l’àrea de Benestar Social”; ha afegit l’edil d’àrea.

A més, el regidor ha informat dels diversos serveis que es presten a la UPCCA, com l’assessorament i informació familiar sobre les diferents drogues; prevenció escolar en els centres educatius del municipi, tant a primària com a secundària; intervenció amb menors consumidors; formació en prevenció de les drogodependències per a la policia local del municipi; prevenció comunitària; intervenció en festes patronals; atenció individualitzada en les demandes dels habitants d’Altea respecte a les drogodependències i formació de mediadors en salut.

El regidor de Sanitat ha anunciat que en breu es crearà una comissió informativa sobre drogodependències amb diferents agents socials d’Altea amb la finalitat de tenir el coneixement dels consums en la nostra localitat.

Curs “L’Autoestima, Assetjament Escolar”

A més, la tècnica Paloma Andrés, ha convidat a participar en el curs dirigit a les famílies sobre “L’Autoestima, Assetjament Escolar” que s’inicia el proper 21 de novembre i tindrà lloc de 16h a 19h tots els dijous fins al 19 de desembre a el Centre Social.

Curs gratuït subvencionat per la Diputació d’Alacant, els objectius principals són ajudar a créixer a les famílies i reforçar l’autoestima dels nostres fills.

Cites i més informació a el telèfon 966 88 27 02.

Pin It on Pinterest