Select Page

L’Ajuntament d’Altea, a través de la Regidoria de Turisme i Asociación de Agencias de Viajes de Benidorm y Comarca organitzen el taller “Marketing 4.0: El nuevo consumidor”. El curs tindrà lloc el 21 de novembre en el CEAM d’Altea (C / Marina Baixa, nº6) i donant començament a les 16:30.

L’edil de Turisme, Xelo González, explica que “el taller està principalment pensat per a les empreses del sector turístic i comercial d’Altea on poden aprendre a enfocar les estratègies de comunicació i venda en ple segle XXI”. En la jornada s’abordaran els nous paradigmes de consum que estan revolucionant la forma de fidelitzar els clients i s’aprendrà a combinar les noves tecnologies del Màrqueting Digital amb les més tradicionals.

Este curs estarà impartit per Iñaqui Mayoral Borrell, de l’Equip d’Innovació CEEI d’Elx i expert en Innovació Aplicada i Desenvolupament de Negoci. Mayoral també és mentor de Startups tecnològiques i especialista en Design Thinking i Learn Startup, i oferirà propostes més coherents per a la captació de clients.

La responsable municipal d’àrea, Xelo González, convida a la participació en esta jornada gratuïta, en què només cal enviar un correu a avibe@avibe.org adjuntant la fitxa d’inscripció.

Per a més informació visita www.avibe.org o contacta amb AVIBE a través del telèfon 96 585 52 04.

FICHA INSCRIPCIÓN AVIBE – ALTEA 2019

Pin It on Pinterest