Select Page

En el dia de hui s’han lliurat els premis de la ruta de les tapes “Fruits de Tardor” que ha conclòs fa uns dies. L’acte ha tingut lloc a l’Ajuntament, on el regidor de Comerç, Miguel De la Hoz, ha fet entrega dels diversos guardons als guanyadors i als establiments que han participat en esta edició.

Han sigut un total de 17 restaurants els que han estat involucrats este any en la ruta “Fruits de la Tardor”. Per votar els guanyadors, tots els ruters ho han fet a través d’una aplicació que “ha comptat amb més de 12.000 interaccions” com ha assenyalat  el regidor. Els més puntuats han sigut El Restaurante Maná amb 296 punts, que s’ha emportat el premi de la tapa obligatòria i el Club Náutico Bon vent, amb 269, punts que ha rebut el premi a millor tapa lliure. Els dos establiments poden gaudir de dues setmanes de publicitat a Radio Altea, 200€ i un any de publicitat a la plataforma GastroEventos.

A més a més, Miguel De la Hoz ha fet entrega d’un diploma a la resta de locals de restauració que han participat en esta edició: La Bodega el Campanar; La Trova Ultramarinos; Ocean Lounge Beds and Food; La Cañata; Restaurante Casa Vital; L’Ombú Enotaverna; Cafetería Katanga; La Picaeta de Lola; La Pared; Bistro Shabby Chic; Gourmet Losada; L’Ideal; Bar Pizzeria Il Bandito; Restaurante Casa Ripoll i Restaurante Taberna del Xef.

D’altra banda, els ruters premiats han rebut 2 vals de 100€ a gastar en el comerç local; 2 pack-regal de 6 cerveses artesanes Althaia; un tast-maridatge per a dues persones en cerveses Althaia; 5 lots de Bodegas Borja Pérez; 5 lots de productes de la Cooperativa Agrícola d’Altea i un menú per a 2 persones cortesia de Restaurant la Picaeta de Lola.

“Esta edició ha sigut un èxit, ja que hem contabilitzat més de 9.000 tapes, fent una mitja de 500 tapes per establiment”; ha declarat De la Hoz, qui ha manifestat, “estem molt contents i satisfets de la gran participació, tant d’establiments, com de ruters d’Altea, de pobles veïns, inclús estrangers que estaven de vacances”. Miguel De la Hoz ha donat l’oportunitat als participants de fer propostes per a pròximes edicions.

Desde la Regidoria de Comerç es desitja que les rutes vinents tinguen tant èxit o més que la d’este any i prompte començaran a preparar la Ruta de les Tapes “Fruits de la Tardor” de 2020.

Pin It on Pinterest