Select Page

En l’últim dia de la Word Travel Market, una de les fires de turisme més importants de quantes es celebren, l’edil de Turisme de l’Ajuntament d’Altea, Xelo González, ha realitzat, des de Londres, un balanç molt positiu de la presència d’Altea en la mateixa. “El departament municipal de Turisme està satisfet de la bona acollida que l’oferta turística alteana està tenint”; ha declarat l’edil.

Xelo González ha qualificat de “un encert” el fet que “Turisme Comunitat Valenciana haja posat taulell perquè les destinacions puguen atendre amb més comoditat a la gent que visita la fira i l’estand”.

“Hem portat a terme reunions professionals de les quals considere s’ha de fer un seguiment a posteriori per tancar des de casa certs aspectes que hem iniciat a la fira”; ha afegit la regidora de Turisme.

González, que ha estat present a la World Travel Market des de la seua inauguració, acompanyada per la tècnica d’àrea, ha manifestat que “personalment ha estat una grata experiència portar el nom d’Altea fora de les nostres fronteres. Considere que és important estar present a les fires perquè el nom d’Altea córrega per tot el món”.

“Ha estat molta la gent la que s’ha acostat al nostre estand per preguntar per l’oferta del nostre municipi i dóna gust escoltar a tantes persones, com així ha succeït, que ja han estat a Altea i volen tornar. No ens podem queixar, tenim una destinació turística consolidada i forta per a la que hem de seguir treballant perquè seguisca sent opció preferent”; ha conclòs l’edil de Turisme Xelo González.

Pin It on Pinterest