Select Page

La regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Altea col·labora amb l’IES Bellaguarda, concretament amb el Grau Superior d’Administració i Finances, per tal d’implicar als empresaris locals en la recta final de l’educació dels alumnes d’aquest cicle formatiu.

D’aquesta manera, la Regidoria de Comerç ha donat publicitat a la segona promoció del cicle formatiu i ha fet arribar a les empreses locals una carta informativa; signada pel regidor de l’àrea, Miguel De la Hoz; en relació al període de Formació en Centres de Treball (FCT).

Com ha explicat el propi regidor, ‘’en aquesta carta tornem a sol·licitar la participació de les empreses locals perquè els alumnes que finalitzen els estudis del Grau Superior d’Administració i Finances puguen efectuar les pràctiques obligatòries de l’últim any en empreses locals’’.

De la Hoz ha donat més detalls d’esta col·laboració de l’alumnat ‘’que és totalment gratuïta, i està protegit pel segur escolar durant tot el periode formatiu. Té una durada de 400 hores; compreses entre març i juny de 2020 en convocatòria ordinària o entre octubre de 2020 i març de 2021 en convocatòria extraordinària’’.

Les empreses interessades hauran de signar un conveni de col·laboració i acordar un Pla de Formació que contemple les activitats que realitzarien els i les alumnes en l’empresa, conforme al seu perfil curricular.

Des Comerç, i vist l’èxit de l’any passat, s’anima a totes les empreses locals a participar de la iniciativa. El regidor ha donat les gràcies als participants de la primera promoció, ‘’moltes empreses, incloent l’Ajuntament, van poder contar amb alumnes en pràctiques i va resultar ser una formació essencial per als acabats de graduar’’.

‘’Estem segurs que aquesta experiència serà molt enriquidora tant a nivell professional com personal per a totes les persones que participen en aquest projecte, tant estudiants com professionals del sector’’, assenyalava De la Hoz.

Les empreses interessades hauran de comunicar-ho al següent e-mail: iesbellaguardafct@gmail.com

Pin It on Pinterest