Select Page

El curs bat rècord d’inscrits en el municipi amb 102 alumnes.

A la vesprada d’ahir donava inici el curs 2019-2020 de les Aules de l’Experiència de la Universitat Miguel Hernández a Altea. Un projecte que en la present edició compleix 20 anys d’existència i en què Altea ha participat des del seu origen. Així ho ha recordat l’edil de Cultura, Aurora Serrat, que assistia a aquesta inauguració acadèmica, acompanyada per la Vicerectora Adjunta de Cultura i Extensió, Esther Fuentes.

Serrat donava la benvinguda a l’centenar d’alumnes que aquest any s’han inscrit al curs. Un nombre rècord de participació que indica l’excel·lent salut amb què compta el projecte Sabiex de la UMH.

En la seua intervenció, Aurora Serrat ha destacat el gran nombre d’alumnes matriculats, 102, i el treball que des de l’àrea de Cultura s’ha realitzat perquè la iniciativa arribe a la població.

“Aquesta és una oportunitat que se li dóna a majors de 55 anys per seguir formant-se, aprendre o recordar allò que van estudiar en el seu temps i és molt gratificant veure la il·lusió amb la que vénen i el grup humà que es crea, ja que a més de assistir a les classes, realitzen excursions i activitats que els motiva”, declarava l’edil de Cultura, que concloïa manifestant l’aposta de l’Ajuntament per aquest tipus d’iniciatives culturals, educatives i socials.

Per la seua banda, Esther Fonts comentava que “enguany celebrem el 20 aniversari de les Aules de l’Experiència i Altea va ser pionera juntament amb Elx i Benidorm. Cada any es nota l’increment de les persones interessades al programa, però aquest any s’arriba a un màxim aconseguit amb més de 100 persones. Una cosa que a la UMH el satisfà perquè és un programa que a més de l’interès que té per la part de l’aprenentatge, té un interès social que ens obliga a més a organitzar un seguit d’accions culturals al voltant d’ell com sortides culturals, programes d’acompanyament, etc . i en això estem”.

La Vicerectora Adjunta de Cultura i Extensió ha anunciat que aquest any, en el 20 aniversari, la UMH ha preparat alguna sorpresa per als alumnes, que aniran coneixent al llarg del curs.

Pin It on Pinterest