Select Page

El pròxim 16 de novembre torna la Jornada d’Oci Cultural (JOC) a Altea. L’activitat, que es celebra des de 2015, està organitzada per la Regidoria de Joventut i la Asociación Dragón Altea i compta amb la participació de diversos col·laboradors i patrocinadors.

La regidora de l’àrea, Marta Lloret, ha presentat l’esdeveniment que tindrà lloc al Centre Juvenil de les 10:00 del matí fins a les 00:00 de la nit. Lloret ha informat que l’entrada serà gratuïta i que la jornada “s’ha creat amb l’objectiu d’acostar i donar a conèixer els jocs de taula i rol als més joves”.

Marta Lloret ha convidat a públic de totes les edats a gaudir de les activitats programades com ara: demostracions de jocs de taula o els tornejos en els quals poden competir. En esta edició hi haurà un torneig de ‘Pitchcar’, una evolució del clàssic joc de xapes en un circuit, però amb components de luxe. A més a més, tots els assistents tindran a la seua disposició la ludoteca de jocs de l’associació i dels col·laboradors i demostracions de dos jocs japonesos com el Shogi (similar als escacs) i el Mahjong, de mà de l’Associació Hana d’Alcoi.

En esta jornada també hi haurà estands d’establiments, gravació de podcasts, partides de rol i una rifa “mínima”. Lloret ha explicat que “esta rifa consisteix en oferir un lot de productes que podrà guanyar el participant que escriga la quantitat més baixa no repetida dins d’un sobre tancat”.

L’edil ha conclòs animant a la participació a esta jornada lúdica, “que serà molt divertida i diferent tant per a joves com per a adults”.

Pin It on Pinterest