Select Page

Palau Altea acollirà, el 6 de novembre, aquest acte d’obertura del curs acadèmic 2019/2020 de la Facultat de Belles Arts d’Altea de la Universitat Miguel Hernández

La Facultat de Belles Arts d’Altea de la Universitat Miguel Hernández (UMH) celebrarà el 6 de novembre la inauguració del curs acadèmic 2019/2020. La cantant Christina Rosenvinge serà l’encarregada d’impartir la conferència inaugural a les 20:00 hores a Palau Altea Centre d’Arts. L’accés és lliure, prèvia recollida d’entrades a: Secretaria del Departament d’Art i Deganat, ubicada a l’edifici Bèrnia del campus d’Altea; a la Casa de Cultura d’Altea; i mitjançant el correu: facultad.bellasartes@umh.es.

L’activitat està organitzada per la Facultat de Belles Arts de la UMH i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Altea i compta amb la col·laboració del Departament d’Art i de la Càtedra d’Estudis Artístics Anetta Nicoli de la UMH.

Christina Rosenvinge ha rebut el Premi de les Músiques Actuals 2018. Després de publicar el disc “Un Hombre Rubio”, un dels seus discos més complets, Rosenvinge es va centrar en la publicació de “Debut”, el seu primer llibre en el qual creua les referències literàries, musicals i artístiques que l’han influenciat.

En edicions anteriors, l’artista Esther Ferrer, el fotògraf Joan Fontcuberta i l’actor, dibuixant i guionista Joaquín Reyes han estat els encarregats d’inaugurar el curs acadèmic de la Facultat de Belles Arts d’Altea de la UMH.

 

 

 

Pin It on Pinterest