Select Page

Del 4 al 6 de novembre Altea estarà present a la World Travel Market (WTM) de Londres, una de les fires de turisme més importants del món. L’oferta turística alteana es promocionarà durant estos dies a la mostra de turisme britànica que es celebra al recinte firal ExCel de Londres.

La delegació alteana que ha acudit a la WTMA està encapçalada per la regidora de l’àrea, Xelo Gonzàlez, qui ha informat que ‘’l’oferta turística d’Altea està integrada a l’estand de Turisme Comunitat Valenciana, concretament Altea s’ubica a la zona de Costa Blanca’’.

Durant la primera jornada, la regidora ha pogut intercanviar impressions amb els representants institucionals autonòmics que han visitat l’estand d’Altea, com ara el president de la Generalitat, Ximo Puig; el president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón; així com els responsables de Turisme autonòmics, secretari i director general, Francesc Colomer i Herick Campos, respectivament.

Com ha detallat la regidora, ‘’assistim a esta fira, la més important del món, amb un objectiu principal, treballar en la desestacionalització com eix de l’oferta turística d’Altea. La nostra destinació segueix apostant pel turisme de qualitat que ofereix Altea a través de la seua oferta nàutica, de golf i senderisme. Així mateix, també promocionem el ric patrimoni cultural alteà, aprofitant la capitalitat cultural valenciana que ostenta Altea; donem a conèixer les rutes BIC (Bé d’Interès Cultural); la cuina mediterrània que proposen les diverses jornades gastronòmiques que celebrem; així com les nostres festes. I, per suposat, també volem donar a conèixer l’oferta hotelera alteana.

Finalment, sobre l’estand d’Altea, la regidora ha destacat la seua ‘’magnífica ubicació per la que passen milers de visitants cada dia’’. Durant les tres jornades de fira, la delegació alteana té previst mantindre diverses reunions de treball per promocionar l’oferta turística d’Altea a nivell internacional.

Pin It on Pinterest