Select Page

Els equips de l’Empresa Pública de Desenvolupament Municipal (PDM) continuen arreglant i millorant les platges de la localitat. En aquesta càlida tardor, en què multitud de visitants continuen fent ús de les platges, aquestes llueixen actualment totalment condicionades.

L’edil responsable de la PDM, Diego Zaragozí, ha informat dels treballs que els operaris de la PDM han desenvolupat, ‘’una important tasca d’aplanat i condicionament de tota la costa alteana’’. ‘’Concretament, -informava l’edil-, a les platges de Cap Blanc, La Roda, L’Espigó i Cap Negret, en què les últimes pluges havien acumulat els còdols dificultant l’accés a determinats punts de la badia’’.

A la platja de l’Espigó s’han eliminat les males herbes que creixien al costat del mur del passeig i cal destacar que el barranc que discorre baix Garganes també ha quedat obert i totalment net i condicionat.

De la mateixa manera, s’ha actuat al barranc de l’Olla, al costat del Convent de les Monges, millorant la seua imatge i, sobretot, evitant acumulació d’objectes i residus.

Finalment, cal destacar que també s’han retirat de les ribes gran quantitat de restes de posidònia. En aquest sentit, l’edil ha explicat que ‘’aquestes restes s’han reduït a través d’un tractament per un tractor especial i s’ha procedit a barrejar-los amb els còdols, mantenint així dins de l’ecosistema tal com recomana en aquestos casos l’Institut d’Ecologia Litoral’’.

 

Pin It on Pinterest