Select Page

Demà dijous, 31 d’octubre, Dani Miquel interpretarà els temes del seu últim espectacle ‘De Por’ a Altea, dirigit a tots els públics. Tindrà lloc a Palau Altea a les 19:00 hores i l’entrada és gratuïta.

El concert s’emmarca en la celebració d’Altea Capital Cultural Valenciana 2019. Amb esta actuació conclou la programació d’Espanta la por!, la proposta de la regidoria de Cultura, encapçalada per Aurora Serrat, per celebrar Tots Sants.

La vespra de l’1 de novembre, Dani Miquel posarà en escena composicions terrorífiques tradicionals i modernes, amb la intenció de què tant els més menuts com els pares i mares canten i juguen amb gegants, bruixes, dimonis i altres personatges.

Dani Miquel, el canta cançons de l’Alcúdia, ha posat melodia i lletra als protagonistes de les rondalles valencianes més conegudes i ha aconseguit que el seu últim àlbum, ‘De Por’, haja sigut guardonat com a millor disc per als xiquets i xiquetes en la primera edició del Premis Carles Santos de la Música Valenciana 2018. D’esta manera, Dani Miquel segueix el seu objectiu de recuperar el llegat cultural valencià i transmetre’l a les noves generacions, introduint cants que aposten pels valors amables, solidaris, inclusius, d’estima i respecte. Este concert forma part del circuit Sonora, impulsat per l’Institut Valencià de Cultura.

Des de la regidoria de Cultura es convida a les famílies a gaudir del concert de Dani Miquel ‘De Por’, demà dijous 31 d’octubre a les 19:00 hores a Palau Altea.

Pin It on Pinterest