Select Page

El regidor de Trànsit i Seguretat Ciutadana, Miguel De la Hoz, informa sobre l’ampliació d’horaris de l’autobús de la línia 27 per al Dia de Tots Sants, divendres 1 de novembre. Un horari especial que s’estableix amb l’objectiu de donar un millor servei als usuaris dels dos cementeris, el d’Altea i el d’Altea la Vella.

La línia 27 d’autobusos connectarà el Cementeri Municipal amb el nucli urbà d’Altea i Altea la Vella cada hora; amb sortida des del C/ La Llum a les 07:10h, fins a les 19:10h i pas pel cementeri dos minuts després amb final a Altea la Vella i parades habituals de l’esmentada línia.

En el cas del recorregut contrari, l’autobús sortirà d’Altea la Vella a les 7:40h en direcció cementiri d’Altea, amb pas per aquest a les 07:59 i fi de recorregut al C/ La Llum. Aquest recorregut també es repetirà cada hora, sent l’última les 18:40h.

Les parades de la línia 27 són: Costa dels Nassos 34; C/ Benidorm s / n, C/ Benidorm 3; Av. La Nucia 25; Av. La Nucia 3; C º de l’Horta 8; C/ Comunitat Valenciana 4; C/ Garganes s / n; C/ Comte d’Altea 66; CN 332 Kms 159, 160, 161, 161’5; Crtva CV-755,21 i CV-755 62.

Miguel De la Hoz anima a la població a fer ús d’aquest servei públic d’autobús “perquè a més de facilitar el transport fins al Cementeri en el dia més visitat de l’any, permet descongestionar el dens trànsit que es genera al voltant del mateix el Dia de tots els Sants”.

Pin It on Pinterest