Select Page

La il·lustradora impartirà la conferència ‘Aventures i Desventures de la professió de l’il·lustrador’ el 31 d’octubre a la Facultat de Belles Arts d’Altea.

L’Àrea de Dibuix de la UMH organitza la conferència de la il·lustradora Mar Hernández, “Malota”, que s’endinsarà en els mecanismes d’una professió cada vegada més demandada i en la qual cada dia augmenta la competència. Els assistents podran conèixer, de primera mà, les aventures -i desventures- d’abordar projectes d’il·lustració en camps tan diversos com la publicitat, el disseny de producte, la premsa o el disseny editorial, tant en l’àmbit nacional i internacional, i mantenint sempre un estil únic.

Esta conferència és una oportunitat única de conèixer a una professional de la il·lustració per als estudiants de Belles Arts, tant d’Arts Plàstiques com d’Arts Visuals, així com per a professionals de la il·lustració i el disseny gràfic, i per al públic en general.

L’activitat ha estat organitzada per l’Àrea de Dibuix de la Facultat de Belles Arts – UMH, coordinada per les professores Carmen Muriana i Beatriz Higón, amb la col·laboració del Vicerectorat de Cultura UMH, el Departament d’Art, el Centre de Recerca en Arts i la Càtedra Institucional d’Estudis Artístics Anetta Nicoli, que compta amb la col·laboració contínua de l’Ajuntament d’Altea, i que aprofundeix en els tres eixos temàtics de la càtedra: feminisme, art i música.

La conferència s’impartirà el proper 31 d’octubre, de 19:00 a 20:30 hores, a l’Aula 2 de l’Edifici Albir de la Facultat de Belles Arts d’Altea – UMH. Entrada lliure fins a completar aforament.

Mar Hernández “Malota”

La il·lustradora Mar Hernández “Malota” desenvolupa el seu treball professional des de fa més de 12 anys. A dia de hui és un referent de la il·lustració, la seua vocació l’ha portat a dirigir el seu propi estudi Malotaprojects (www.malotaprojects.com), alhora que es dedica a la docència i imparteix conferències i tallers en institucions de diferents països. Entre els seus clients es troben The New York Times, The New Yorker, Google, SAP, Samsung, Volkswagen, Zara, Penguin Random House i molts més. S’ha comptat també amb ella a la web de Cultura UMH (https://cultura.umh.es/es). El seu treball evoluciona sense perdre un estil únic, i es caracteritza per la professionalitat amb què escomet cada projecte i la passió pel dibuix.

Pin It on Pinterest