Select Page

MINTONETTE ALMERIA 3

ALTEALIFE CVA 0

 

Parcials.- 25-12, 25-16 i 25-19.

Dur cop el sofert pel Altealife en terres andaluses. Les alteanes van mostrar la seua pitjor versió davant un dur rival, com és el Mintonette Almeria, que només va haver d’aprofitar les enormes facilitats que l’Altea li va anar donant durant tot el partit.

Com a mostra el primer set, en què l’equip alteà va sortir molt nerviós i imprecís en totes les seues jugades. Les d’Almeria van aconseguir una còmoda renda que va arribar a ser de 10 punts en la primera part del set, per acabar segellant el primer parcial a favor seu per un clar 25-12.

Les de Javi Mora estaven disposades a donar-li la volta al partit amb un canvi d’imatge, però va ser un miratge també en el segon set, on les locals de nou van comandar amb certa comoditat el marcador, per acabar guanyant el set per 25-16.

Només durant el tercer set, el Altealife va semblar disposat a intentar ficar-se en el xoc celebrat al Palau Jocs del Mediterrani d’Almeria. Va ser millorant lleugerament el seu joc i aprofitant la relaxació del MINTONETTE, però de nou van tornar a sorgir els errors de tot el partit, i després de dominar les alteanes per un 9-12, les d’Almeria van tornar a passar el corró sobre l’Altea i reduir les diferències per acabar tancant el set i el partit per un altre còmode 25-19.

Partit a oblidar per a les alteanes que hauran de corregir els errors comesos en aquesta jornada, i que poden ser un obstacle en una lliga tan igualada com és aquest any la Primera Nacional. Sense gaire temps per preparar el següent partit, el Altealife rebrà aquest diumenge 3 de novembre a l’equip granadí de l’Opportunity CDU Atarfe, que es troba a la part alta de la classificació, al Palau dels Esports d’Altea a partir de les 12:00 hores.

Derrota de l’equip juvenil a Biar

Les juvenils del Manu Escola de Conductors Altea jugaven també a la vesprada de dissabte com a visitants, i ho feien a la pista del CD. Biarense. Les alteanes van tornar a mostrar la seua millora, una jornada més, però no van poder treure res positiu del seu desplaçament i van acabar perdent per un 3-0.

Pin It on Pinterest