Select Page

Ahir diumenge tenia lloc una acció de retirada de runes, residus i escombraries al Tossal de Mandem convocada pel Club Ciclista Altea i l’Ajuntament en col·laboració amb diferents empreses del municipi entre les que es trobava l’Hotel Cap Negret que va fer una important aposta per l’activitat. Acció mediambiental que resultava tot un èxit, tant pel nombre de participants que es va elevar a més de 100, com per l’ambient familiar i festiu en què transcorria la jornada. Així ho ha valorat l’edil de Medi Ambient, Jose Orozco.

Per Orozco, “és tota una satisfacció veure com es van reunir més de 100 persones entre club ciclista, voluntaris i empresaris i es van retirar uns 4.000kg de runes, abocaments i vegetació seca, que pot fer de combustible en un hipotètic incendi; a més de la reparació de sendes que transcorren per la muntanya”.

L’edil de Medi Ambient ha destacat que es va tractar d’un dia de germanor en el qual el Tossal del Mandem ha millorat molt el seu aspecte i esperem que aquest tipus d’accions es mantinguen en el temps i puguem així gaudir de la zona i veure-la bonica”.

Es tractava d’una acció conjunta entre societat i administració que tenia per objecte la millora mediambiental en una zona concreta del municipi i l’objectiu s’ha complert ja que la millora ha estat substancial després de la mateixa.

Les empreses col·laboradores amb aquesta acció mediambiental han estat l’Empresa Pública de Desenvolupament Municipal, Transports i Excavacions Rostoll, Hotel Cap Negret, Autoservei de la Construcció, Transports i Desmunts Altea, Roca Big Mat, Bolo i Baldomero, Vixac Germans i Tyosa.

Jose Orozco ha conclòs la seva valoració positiva de l’acció agraint la participació de totes les parts implicades i ha desitjat que es repeteixin accions com aquestes, de les quals tot el municipi ens beneficiem.

 

 

Pin It on Pinterest