Select Page

Aquesta cita amb els professionals tindrà lloc els dies 2 i 3 de novembre a la Finca la Campaneta

 La III edició de la Fira d’Esdeveniments Altea tindrà lloc el proper cap de setmana, 2 i 3 de novembre a la finca la Campaneta amb la participació de més de 40 professionals dedicats a l’organització d’esdeveniments i entrada gratuïta; així ho ha donat a conèixer el president de l’Associació Fira d’Esdeveniments, Sergio Pastor, acompanyat per la bloguera Beatriz Molina, imatge de la fira; el president de Caixaltea, José Miguel Corts i el regidor de Comerç, Miquel De la Hoz.

El president de Fira d’Esdeveniments Altea, Sergio Pastor, ha mostrat el seu agraïment a les institucions que han acompanyat aquesta tercera edició i ha explicat que “des de l’organització estem molt satisfets de la gran acollida d’aquesta tercera edició. Fa gairebé un mes vam haver de tancar les inscripcions a causa de que físicament no era possible albergar a més empreses en aquesta edició. Hem hagut de contractar la instal·lació d’una segona carpa de quasi 250 metres quadrats que s’instal·larà enfront de la ja instal·lada “.

Sergio Pastor ha destacat “els acords amb entitats i institucions que han fet més fàcil l’organització d’aquest esdeveniment. El suport que sempre hem tingut de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Altea, i en aquest cas del regidor Miguel de la Hoz, i el suport rebut des Caixaltea perquè Fira d’Esdeveniments Altea puga ser utilitzada no només com una trobada d’empresaris on oferir serveis i productes als visitants, sinó com una eina per posicionar i millorar el comerç d’Altea “.

Els visitants tindran a la seua disposició els quasi 1000 metres quadrats que ocupa la finca La Campaneta amb més de 40 estands d’empreses expositores i un ampli calendari d’activitats gratuïtes com concerts, tallers, degustacions, desfilades i xerrades, entre d’altres.

Pastor ha posat èmfasi en la necessitat de posicionar Altea com una destinació d’esdeveniments, i ha apuntat que “és aquí on entra en joc la importància del suport que vam rebre de la Diputació d’Alacant i del Patronat de Turisme de la Costa Blanca, de la mà de la regidoria de Turisme d’Altea i de #VisitAltea. Vam creure molt convenient que s’involucraren en aquesta fira per posar en valor a Altea com una destinació d’esdeveniments i impulsar-se com a tal”.

Sergio Pastor ha conclòs afirmant que, “hem cuidat cada detall i, després de set mesos d’intens treball i reunions, esperem congregar prop de 5000 visitants vinguts de tota la província i tenim previst que la fira genere un volum de negoci de 500.000€ que no es veuran reflectits íntegrament al tancament de la fira, sinó que molts d’aquests contactes que es prenen en els estands aniran donant fruit al llarg de tot l’any “.

Per la seua banda, el president de Caixaltea, José Miguel Cortés, ha explicat el motiu que porta a l’entitat a donar suport a la iniciativa. “A la comarca el motor de la nostra activitat és el turisme. Totes les activitats turístiques es canalitzen per mitjà d’esdeveniments, i tot això genera un teixit industrial i comercial que és al que Caixaltea no pot deixar de donar suport. Creiem que iniciatives com la Fira d’Esdeveniments contribueix a que tota aquesta activitat turística es canalitze a través d’una activitat industrial i genere el benefici que ens permet a tots viure en aquesta comarca”.

Finalment, el regidor de comerç Miguel De la Hoz ha clausurat la presentació afirmat que “la Fira d’esdeveniments és una fira que va creixent any rere any, posant en valor la feina que es fa des de l’organització, ja que es van multiplicant els expositors i els assistents”.

De la Hoz ha destacat la importància de la Fira d’Esdeveniments per al municipi d’Altea “perquè posa en contacte a professionals i públic. Des de la regidoria de comerç sempre donarem suport a Fira d’Esdeveniments Altea i a aquest tipus d’organitzacions que ajuden a potenciar el comerç, el moviment i el sector empresarial a Altea”.

Miguel De la Hoz ha conclòs animant a alteans, alteanes i residents a la Comarca a gaudir de la Fira d’Esdeveniments dels dies 2 i 3 de novembre a la Finca la Campaneta i gaudir de forma gratuïta de les activitats que els seus organitzadors han preparat.

Durant les jornades es celebrarà la primera edició de premis FEvA i es farà entrega d’aquests guardons el diumenge dia 3 de novembre a les 19:15h. L’organització pretén amb el lliurament d’aquests guardons reconèixer el treball que realitzen les empreses participants i la seua trajectòria empresarial. Es premiarà l’empresa més antiga d’Altea que participa a Fira d’Esdeveniments Altea, a l’estand millor decorat, a la millor trajectòria empresarial i a l’empresa participant que ve de més lluny.

Així mateix, els visitants de la fira podran comprar una participació per al sorteig d’un viatge per 2€ que aniran destinats íntegrament a l’associació benèfica Corazón Exprés.

L’actriu i model Lola Forner serà l’encarregada de lliurar els premis FEvA i els diners recaptats en el sorteig del viatge a l’associació benèfica Corazón Exprés.

Pin It on Pinterest