Select Page

Este dimecres 30 d’octubre; emmarcat dins de les activitats organitzades amb motiu de Tots Sants, i baix del títol ‘Espanta la por!’; tindrà lloc l’activitat ‘Contes de la nit de les ànimes’.

La regidora d’Altea la Vella, Maria Antonia Laviós, ha informat que l’activitat es celebrarà a la Biblioteca d’Altea la Vella, a les 17:30 hores, i compta amb el suport de la regidoria de Cultura. ‘’Es tracta d’un contacontes de les històries ‘Maria enganxà’ i ‘On viuen els monstres’;  i un taller per fer diademes per a la nit d’ànimes dirigit als més menuts de la casa, que podran gaudir d’una vesprada de relats’’. L’activitat és gratuïta.

Programació d’activitats per Tots Sants: ‘Espanta la por!’

Cal recordar que el dia 29 d’octubre tindrà la acollida la mateixa activitat a la Biblioteca d’Altea a les 17:30 hores i la programació de ‘Espanta la por!’ continuarà el dimecres 30, a les 20:00 hores, a la Plaça de la Cantereria amb la Ruta de llegendes de por a partir del llibre “Por o fugirem” dels autors Francesc Gisbert, Víctor Labrado i Joan Borja. I la vespra de Tots Sants amb l’espectacle de Dani Miquel,  “Dani Miquel de por” al Palau d’Altea a les 19:00 hores. L’entrada és gratuïta.

Pin It on Pinterest