Select Page

L’Ajuntament d’Altea, a través de la regidoria d’Urbanisme, destina 15.000 € a ajudes econòmiques per a la millora de tractament de façanes enfront de humitats i pintat dels cascs antics d’Altea i Altea la Vella; així ho ha donat a conèixer l’edil d’àrea, Jose Orozco.

L’edil ha explicat que, “amb l’objecte de contribuir a la millora de la imatge en espais tan importants per al nostre municipi com són els nuclis antics, l’Ajuntament fa, novament, un esforç pressupostari per estar a l’alçada de la protecció amb la que compten els nuclis tradicionals i per ajudar els propietaris a fer front a l’esforç econòmic que fan per adaptar-se a les exigències i normes que els afecten en aquest context de protecció”.

“Amb aquesta finalitat de contribuir des de l’Administració Pública al manteniment del nostre entorn, l’Ajuntament destinarà 15.000€ a aquestes subvencions. Com a novetat, s’augmenta la quantia econòmica fixa establerta de 300 a 500€ perquè des del passat any no només es té en compte la pintura, sinó també les conseqüències de les humitats a les façanes”; ha afegit Jose Orozco.

El termini per a la presentació de sol·licituds romandrà obert des del 18 d’octubre fins al 13 de novembre i aquesta ha de materialitzar-se en l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament d’Altea. Les persones interessades tindran a la seua disposició el model de sol·licitud d’ajudes i la resta de models a acompanyar a la sol·licitud, en la a l’OAC i a la pàgina web municipal a:

http://www.altea.es/es/concejalias/urbanismo/informacion-de-interes/

L’àmbit d’aplicació corresponent als ajuts per pintura de façanes inclou els immobles situats en el poble antic d’Altea i Altea la Vella, així com els immobles situats al C/ La Mar i l’illa compresa per la delimitació dels carrers de: C/ La Mar, C/ Filharmònica, C/ Fco. Martínez Orozco i C/ Pont de Moncau. I podran participar en la present convocatòria les persones propietàries d’immobles, situats en aquest l’àmbit d’actuació.

L’edil d’Urbanisme ha conclòs animant a la població a que faça ús d’aquesta convocatòria d’ajuts per a la pintura i manteniment de façanes.

Pin It on Pinterest