Select Page

La Biblioteca d’Altea participa en la iniciativa ‘Espanta la por!’ i presenta una variada programació d’activitats.

Amb motiu de Tots Sants, la Biblioteca d’Altea participa, per segona vegada, en la iniciativa ‘Espanta la por!’. Una proposta del Museu Valencià d’Etnologia que convoca a les biblioteques públiques valencianes per participar activament en esta programació. Així ho ha donat a conèixer la regidora de Cultura, Aurora Serrat.

La regidora ha assenyalat que ‘’en esta edició participen més de 70 biblioteques valencianes que volen donar protagonisme als monstres de la nostra terra, recordant moltes de les faules i llegendes de por amb les quals hem anat creixent’’.

Durant l’última setmana d’octubre la Biblioteca d’Altea contarà amb diverses activitats encapçalades pel taller ‘Contes de bruixes i monstres’, el dia 25, a les 10:00 hores, a la Biblioteca d’Altea. Aurora Serrat ha recordat ‘’la bona acollida que va tindre l’any passat i enguany el tornem a organitzar durant tot el mati per als xics i xiques del TAPIS de la mà de Projectes Educatius’’.

La programació continuarà el dia 29 amb un taller i conta contes de por per als menuts,’Contes de la nit de les ànimes’, també a la biblioteca a les 17:30 hores.

Per altra banda, i emmarcat en el cicle ‘Altea, llibres a la tardor’, el 30 d’octubre, tindrà lloc la Ruta de Llegendes de por a partir del llibre “Por o fugirem” dels autors Francesc Gisbert, Víctor Labrado i Joan Borja. L’activitat començarà  a les 20:00 hores en un marc idíl·lic com és la Plaça de la Cantereria on els propis autors contaran les histories de por relatades al llibre.

Per a la vespra de Tots Sants, Aurora Serrat ha anunciat l’actuació de Dani Miquel a Palau Altea. ‘’l’Institut Valencià de Cultura, i emmarcat en el cicle Sonora (el circuit musical valencià), ofereix l’espectacle de Dani Miquel  ‘Dani Miquel de por’, que contarà amb monstres, no tant aterradors, a l’escenari’’.  L’acte tindrà lloc al Palau d’Altea a les 19:00 hores i esta activitat està programada als actes per commemorar la Capitalitat Cultural Valenciana del nostre municipi. L’entrada serà gratuïta.

Finalment, a la Biblioteca d’Altea es pot gaudir de l’exposició bibliogràfica de por que estarà a disposició de públic de totes les edats per al préstec durant tota la setmana.

Pin It on Pinterest