Select Page

La regidora de Joventut, Marta Lloret, ha informat de l’ampliació de l’horari d’atenció als usuaris en el Centre Juvenil. A partir del 31 d’octubre la gent jove pot anar a presentar les seues propostes  o demanar informació en horari de matí, de 9:00 a 13:30 hores,  i també dijous de vesprada de  16:00 a 18:30 hores.

“Esta mesura d’ampliació de l’horari pretén donar facilitats als més joves per poder consultar per ells mateixos qualsevol tipus d’informació relacionada amb joventut, així com la possibilitat d’emissió del Carnet Jove per la vesprada”; ha explicat la regidora.

L’edil convida a totes les persones joves d’Altea a utilitzar el Centre Juvenil com a punt d’encontre, reunió, entre d’altres i ha afegit “que en la regidoria de joventut estem  molt satisfets de poder ampliar l’horari en benefici  de la gent jove d’Altea, ja  que tenim com a objectiu donar suport i oferir informació d’interès, així com la gestió i organització de tallers, cursos formatius i activitats d’oci i temps lliure”.

Marta Lloret ha acabat recordant la multitud d’activitats que es fan a la regidoria i agraeix la resposta de la ciutadania davant les mateixes. Per a qualsevol dubte els interessats poden contactar amb la regidoria a través del correu electrònic: joventut@altea.es

Pin It on Pinterest