Select Page

Aquest cap de setmana el Club Nàutic d’Altea acollia dos importants cites de la vela de creuer del seu calendari esportiu. El dissabte dia 19 se celebrava la Regata l’Almadrava de la Marina – Trofeo CH Prácticas Náuticas i el diumenge 20 l’antepenúltima prova del Trofeo 5 Clubs.

Les condicions meteorològiques han acompanyat les dues jornades de regata i ha permès als 25 equips participants gaudir d’aquesta regata que obri la temporada de la vela creuer a Altea després de l’època estival.

El matí de dissabte li tocava el torn a la Regata l’Almadrava de la Marina – Trofeo CH Prácticas Náuticas, el dia començava amb un vent molt escàs que ha forçat al Comitè de Regata a donar l’eixida a les 12:30 hores, una hora i mitja més tard del previst. Durant tota la jornada ha bufat un vent de sud que s’ha mantingut en una mitjana de 10 nucs d’intensitat.

L’esdeveniment ha comptat amb el patrocini de l’empresa CH Prácticas Náuticas Profesional, que per tercer any consecutiu ha decidit aportar el seu granet de sorra al foment de l’esport nàutic a la badia d’Altea.

La flota de 25 vaixells ha recorregut els escenaris històrics de la pesca de l’Almadrava, recordant així les maniobres que realitzaven les barques per poder envoltar els mols, els bancs de tonyines que emprenien el seu viatge de tornada a l’Atlàntic. La regata ha sortit d’Altea amb rumb a Moraira per després tornar cap a l‘Illa de Benidorm i després de 40 milles acabar a la badia d’Altea de nou.

En la categoria de tripulació completa el guanyador ha estat Aleph IV de Joaquín Pérez del CN La ​​Vila Joiosa. En la categoria de A2 el trofeu ha anat per a Torrevella a l’embarcació Trabuco de Francisco Martínez. En la categoria en solitari Joan Lallemand s’ha fet amb la primera posició a bord del Guaguanco II del CN ​​Altea.

Aquest any el Club Nàutic d’Altea CH Prácticas Náuticas Profesional han preparat un trofeu molt especial per als tres primers classificats de cada categoria, un lot de productes de salaó de Barbate.

El lliurament de trofeus es realitzava l’endemà, el diumenge 20, on els participants del Trofeo 5 Clubs i de la Regata de l’Almadrava compartien escenari i un dinar bufet posterior. El lliurament de trofeus ha comptat amb la presència d’Antonio Escribano, vocal de Vela de Creuer del Club Nàutic d’Altea, i Carolina Smith, representant de l’empresa patrocinadora CH Prácticas Náuticas Profesional.

Els guanyadors de la setena prova del Trofeo 5 Clubs han estat el Jeffertje II del RCN Calp en la classe ORCA, el Guaguanco II de Thierry Lallemand del CN ​​Altea en ORC B i el Etreus II d’Antonio Puig del CN ​​Altea en ORC OPEN.

Pin It on Pinterest