Select Page

ALTEALIFE CVA 3

MOLINA VOLEI 0

Parcials: 25-14, 25-7 i 25-17.

A poc a poc va sorgint sobre la pista el treball realitzat en cada entrenament i, encara que ha tardat més del que s’esperava, el Altealife va poder aconseguir aquest diumenge la seua primera victòria en lliga.

El xoc entre el Altealife i el Molina Vòlei estava marcat pel mal inici de campionat dels dos equips, que havia deixat a alacantines i murcianes a la part baixa de la classificació. Per això la victòria en aquesta jornada per a l’equip alteà suposa una alenada d’aire per seguir millorant, jornada rere jornada, però sense haver de mirar amb preocupació la classificació.

El partit va començar amb un Altea disposat a allunyar qualsevol fantasma sobre el seu nivell de joc. Amb una bona recepció i un atac clar aprofitant cada rotació, l’equip alteà va anar adquirint avantatge en el marcador. I encara que de nou van sorgir els dubtes en els punts finals, les locals van superar el set sense problemes.

La segona mànega va ser tot un passeig per  a les nostres, amb massa errors per part del seu rival, amb el que només van haver de mantenir el seu nivell de joc per acabar guanyant el set per un clar 25-7.

Ja en el tercer i definitiu set, tot i que el Molina Vòlei ho va intentar en algunes fases del set, l’Altea va saber tancar el partit i d’aquesta manera segellar la seua primera victòria de la temporada.

Des del Club es destaca l’aportació de totes les jugadores que van engranant un bon equip, per poc que vagen sortint les coses. Ara toca pensar en el proper rival de les alteanes, el Mintonette Almeria, un dels equips forts del grup C de Primera Nacional. El partit es disputarà aquest dissabte 26 d’octubre al Palau Jocs del Mediterrani d’Almeria a partir de les 17:30 hores.

Debut amb derrota per als equips base

Tant l’equip Juvenil de Manu Escola de Conductors com l’equip infantil del Altealife CVA debutaven en aquesta jornada. I encara que tots dos equips no van poder començar amb una victòria, si cal destacar el bon paper que van realitzar en els seus respectius compromisos.

Les infantils van jugar a Finestrat davant l’equip local, molt millor treballat i experimentat, però al que van plantar cara en cada punt. Per la seua part l’equip Juvenil, que rebia a casa al CV. Gandia, no va saber aprofitar la seua oportunitat en els moments decisius del partit.

Pin It on Pinterest