Select Page

ALTEALIFE CVA                2

NEVADIS ALBOLOTE 16  3

Parcials.- 29-27, 22-25, 23-25, 25-18 y 5-15.

 

El tie break va tornar a privar el Altealife CVA de la seua primera victòria en lliga, aquesta vegada en el seu debut a casa davant del seu públic. Les contínues imprecisions i la falta d’efectivitat de les alteanes en atac va llastrar massa les seues opcions de victòria davant del conjunt granadí del Nevadis Albolote 16.

Malgrat això, l’inici de partit va ser esperançador per a les nostres que van dominar en el marcador fins als punts finals. Només un defalliment de joc va estar a punt de privar-les d’alçar-se amb el primer set. Però el conjunt d’Albolote va retornar a les alteanes a la realitat, després d’imposar de manera clara en el segon i tercer set. Només els errors de les granadines van permetre algun indici de reacció de l’equip alteà, que va veure com el partit se li posava molt costera amunt.

La reacció per al Altealife va arribar amb el quart set, i encara que tampoc el joc va ser brillant per part de les locals, es va dominar de nou en l’electrònic per acabar guanyant el quart set i forçar el cinquè i definitiu set.

Però aquesta vegada al tie break, a diferència del partit de la setmana passada a Melilla, no hi va haver cap opció de victòria. Les visitants van passar com una estampida buscant únicament els errors de les nostres en cada jugada. Un a un van anar sumant punts per imposar-se al definitiu set per un clar 5-15.

Després de la segona jornada disputada, en el grup C de primera divisió nacional, s’ha constatat que serà una lliga molt disputada i igualada. Qualsevol equip pot guanyar a qualsevol, i sobre el paper no existeix, a hores d’ara, un clar favorit a arribar al play-off d’ascens.

A l’equip que entrena Javi Mora no li toca altra que seguir treballant per buscar la seua primera victòria de la temporada. Les alteanes tindran una nova oportunitat el proper diumenge 20 d’octubre, jugant de nou a casa, al Palau Esports d’Altea a partir de les 12:00 hores davant del Molina Volei.

Pin It on Pinterest