Select Page

Des del proper 18 d’octubre i fins al 3 de novembre, alteans i visitants podran gaudir un any més de la Ruta de la Tapa Fruits de Tardor. En aquesta ocasió són 17 els establiments participants i cadascun d’ells prepararà una tapa amb productes típics de la tardor i l’altra serà lliure. Així ho ha donat a conèixer el regidor de Comerç, Miguel De la Hoz, que ha presentat la iniciativa acompanyat de patrocinadors i participants.

Segons ha indicat De la Hoz, “esta ruta gastronòmica posa en valor els productes agrícoles de tardor, principalment, fomentant el consum responsable i sostenible”.

El preu de les tapes és de 3€ i este inclou la tapa, un vi o una cervesa. Amb un euro més es podrà degustar una cervesa artesana d’Althaia, anomenada Rabosa, elaborada amb carbassa i espècies, a més de la tapa.

Els bars i restaurants d’Altea i Altea la Vella participants són: La Bodega el Campanar; Restaurante Maná; Club Náutico Bon Vent; La Trova Ultramarinos; Ocean Lounge Beds and Food; La Cañata; Restaurante Casa Vital; L’Ombú Enotaverna; Cafetería Katanga; La Picaeta de Lola; La Pared; Bistro Shabby Chic; Gourmet Losada; L’Ideal; Bar Pizzeria Il Bandito; Restaurante Casa Ripoll i RestauranteTaberna del Xef.

“La Ruta de la Tapa Fruits de Tardor és una iniciativa en auge que cada any compta amb més participants i usuaris, ja que a més de donar a conèixer els establiments, el públic assistent sol repetir experiència i compartir-la amb els seus afins. Indiscutiblement és una bona eina de promoció”; ha assenyalat l’edil de Comerç.

A més, la iniciativa compta amb la participació organitzativa de GastroEventos, que a través de la seua App gratuïta ofereix informació de la Ruta i permet la valoració dels usuaris, que podran emetre els seus puntacions per a cadascuna de les tapes que consumisquen a través del dispositiu mòbil sense necessitat de portar el passaport de la ruta en paper.

Miguel De l’Hoz ha ressaltat que la present edició de la Ruta de la Tapa compta amb el patrocini d’Althaia, Borja Pérez i Cooperativa Agrícola d’Altea.

L’edil ha detallat els premis als quals poden optar els ruters i els establiments; tenint en compte que els ruters per participar en el sorteig dels premis han de segellar i votar un mínim de 6 locals.

Els premis per als ruters, consisteixen en 2 vals de 100€ a gastar en el comerç local; 2 pack-regal de 6 cerveses artesanes Althaia; un tast-maridatge per a dues persones en cerveses Althaia; 5 lots de Bodegas Borja Pérez; 5 lots de productes de la Cooperativa Agrícola d’Altea i un menú per a 2 persones cortesia de Restaurant la Picaeta de Lola.

Pel que fa als premis per als establiments participants, estos seran atorgats pels ruteros a través de les seues votacions, i consistiran en 200€ a la millor tapa obligatòria, realitzada amb productes de temporada, més un any de publicitat gratis a la plataforma GastroEventos i 200€ a la millor tapa lliure més un any de publicitat també.

Finalment, Miguel De la Hoz ha convidat a alteans, alteanes, visitants i residents a la Comarca a gaudir d’aquest nova Ruta de la Tapa Fruits de Tardor. “Altea és també reconeguda per la seua gastronomia i esta és una bona oportunitat per gaudir de la mateixa, conèixer nous locals de restauració i compartir amb amics i família una estona amena al voltant d’una bona tapa i cervesa”.

Fullet Fruits de Tardor – Ruta tapes 2019

Pin It on Pinterest