Select Page

El percentatge d’ocupació a Altea durant el mes de setembre ha estat positiu, tot i els dies de pluja que van tenir lloc. Així ho ha indicat l’edil de Turisme, Xelo González, qui ha realitzat balanç de l’ocupació turística d’aquest mes.

Segons dades del sector hoteler i de HOSBEC, l’ocupació mitjana ha estat d’un 85,20%, una mica per baix del 87,40% aconseguit en el mateix període de 2018. Així mateix, el mal temps ha afectat a les dades de atenció al Punt Informació situat a la Plaça de l’Església, el qual no va poder obrir durant tots els dies programats com a conseqüència de la DANA.

Pel que fa a les atencions en la Tourist Info Altea, situada al carrer Sant Pere 14, han pujat les seues dades d’atenció en més d’un 12%. En total, 2.658 atencions han estat realitzades pels informadors turístics, de les quals un 39,88% eren de procedència nacional, destacant Comunitat Valenciana, Madrid, Castella i Lleó i Castella la Manxa; mentre que el 60,12%  eren de turistes de procedència internacional, destacant Regne Unit, França, Bèlgica i Holanda. La informació més demandada, com és habitual, ha estat la informació local seguida per transports, festes, Costa Blanca, gastronomia i rutes de senderisme.

La participació en les visites guiades ha ascendit a 82 persones i l’edil de Turisme anima tant a la ciutadania alteana com a aquells que ens visiten a gaudir de les visites guiades programades en els mesos d’octubre, novembre i desembre, “perquè són una bona oportunitat per conèixer el territori, la seua història i tradicions; així com una opció més de fer exercici en companyia”.

DÍPTICO RUTAS GUIADAS OTOÑO

Pin It on Pinterest