Select Page

L’Ajuntament d’Altea, a través de la regidoria d’Infraestructures, ha començat unes obres d’ampliació de l’enllumenat públic a la platja de l’Olla i partida Cap Negret. L’empresa concessionària de l’enllumenat públic, Elecnor, serà l’encarregada de l’execució d’estes actuacions que compten amb un pressupost de 80.345 euros i està previst que concloguen a finals del mes de novembre.

El regidor de l’àrea, Diego Zaragozí, ha explicat que són obres d’ampliació ‘’perquè es connecten a trams ja existents d’enllumenat’’. Així mateix, ha detallat que les obres abastaran tres trams. El primer tram sobre el que s’actuarà serà des del Camí del Ministre fins a la punta de Cap Negret, una zona de vianants en la qual s’instal·laran lluminàries de dos tipus, columnes de 4 metres amb tecnologia led de 20 vats, i acabarà amb balises de 6 vats a la mateixa platja.

El segon tram es centrarà a la zona del Portet de l’Olla, des de l’accés principal al port, fins a l’antiga era de Sant Llorenç. En esta àrea es col·locaran lluminàries led de 26 vats.

L’últim tram d’estes actuacions transcorrerà des del Convent de les Monges i la pujada paral·lela al barranc. Il·luminaran este tram final projectors led de 50 vats.

El regidor de l’àrea ha aclarit que estes actuacions són treballs complementaris de millora de l’enllumenat públic que es contemplen al marc de la concessió iniciada l’any 2015 entre l’Ajuntament i Elecnor.

Sobres estes actuacions el regidor ha manifestat que ‘’es tracta d’una aposta per la millora del municipi, concretament de la zona de l’Olla i Cap Negret, influint també en la qualitat del servei que es presta a la ciutadania, perquè estes noves infraestructures faciliten el seu manteniment i la durabilitat dels mitjans en òptimes condicions de funcionament’’.

Pin It on Pinterest