Select Page

Un any més, i ja en van 25, els carrers d’Altea veuran passar als més de 300 corredors de tota la Comunitat Valenciana que habitualment arriben a Altea per participar en la tradicional Cursa 9 d’Octubre. Dos són les carreres homologades de la competició, la de 5 i 10 km i moltes altres les previstes per categories infantils.

Les inscripcions per participar s’han de realitzar en www.mychip.es i el cost de la inscripció és de 10 € per a la carrea de 5km i 12 € per a la prova dels 10km, si aquesta es cursa abans o el mateix dia 4 d’octubre . Si la inscripció es porta a terme amb posterioritat al dia 4 el preu és de 12 per a la cursa de 5 km i 15€ per a la dels 10. Pel que des de l’organització de la mateixa, l’Ajuntament convida a inscriure’s el més prompte posible.

Aquestes dos carreres donaran inici a les 10:00h des de la Plaça de l’Ajuntament. Lloc en el qual també estarà instal·lada la meta. Una vegada concloses les mateixes, es posaran en marxa les carreres destinades a xiquets i xiquetes, i el recorregut es durà a terme per l’Av. Jaume I. Així ho ha explicat l’edil d’àrea, Pere Barber, qui ha animat a la participació i ha expressat el desig que aquesta 25 edició de la Cursa 9 d’Octubre destaque pel nombre de participants.

Finalment, Barber ha apuntat que els corredors de les curses de 5 i 10km disposaran d’avituallament durant el recorregut. En finalitzar les proves es lliuraran els trofeus.

Pin It on Pinterest