Select Page

La regidora de Cultura, Aurora Serrat, ha anunciat una nova edició del Festival de Música Antiga i Barroca. Este cicle de concerts tindrà lloc els tres primers diumenges del mes d’octubre. El festival celebra enguany la seua cinquena edició i presenta una renovació d’imatge i format.

Esta nova cita amb la música dels segles XVI al XVIII tindrà lloc els dies 6, 13 i 20 d’octubre, a les 19:00 hores. Amb la particularitat que cadascun es celebrarà en un escenari distint, tots ells entorns emblemàtics d’Altea. L’entrada per a tots els concerts serà gratuïta per a tot el públic que desitge assistir.

El recorregut musical del cicle s’iniciarà el dia 6 a l’Església Parroquial Nostra Senyora del Consol, amb l’actuació del Cor de la Generalitat Valenciana que presenta un programa amb el lema: “Música Valenciana amb el Cor”, dirigit pel seu mestre-director Francisco Perales. El cicle continuarà el dia 13 amb el projecte “Vents Barrocs” del grup “Sinfonietta Altea”, conformat  majoritàriament per musics professionals alteans. Aquest concert tindrà lloc al Convent de les Monjes de l’Olla. Tancarà el festival, el dia 20 d’octubre, la “Capella de Ministrers” que presentarà a Palau Altea el seu projecte “La Ruta de la Seda”.

Sobre les actuacions, Aurora Serrat, explicava que “el Cor de la Generalitat Valenciana i la Capella de Ministrers són dos espectacles finançats per l’Institut Valencià de Cultura (IVC) dins del pla de col·laboració entre institucions i en el marc de la capitalitat cultural valenciana que ostenta actualment Altea’’. Així mateix, ha assenyalat que ‘’és un programa molt atractiu i d’un excel·lent nivell musical amb agrupacions de renom nacional i internacional’’.

Per finalitzar, la regidora agraïa la col·laboració de l’IVC i convidava a tots els amants de la música a gaudir d’aquesta nova edició del Festival de Música Antiga i Barroca, amb entrada lliure per a tot el públic.

 

Pin It on Pinterest