Select Page

Les alteanes jugaran el seu primer partit de lliga a la ciutat nord-africana.

Després de diverses setmanes de treball en pretemporada, l’equip sènior femení del Club Voleibol Altea afronta el seu primer partit de lliga. Les alteanes, que una temporada més estaran dirigides per Javi Mora, debutaran davant del Club Voleibol Melilla en partit que es disputarà aquest proper dissabte 5 d’octubre a partir de les 18:00 hores al Pavelló Javier Imbroda de la ciutat autònoma.

L’equip alteà, renovat respecte a l’equip que va jugar la seua primera temporada a l’elit del voleibol nacional, afronta amb il·lusió aquesta nova campanya amb el principal objectiu de consolidar l’equip a la categoria. Fins a 9 noves jugadores s’han incorporat a la disciplina del mateix, el que ha provocat més feina de l’habitual per acoblar l’equip.

Pel tècnic de l’Altea, Javi Mora, aquesta segona temporada a categoria nacional s’afronta amb molta il·lusió, “l’any passat va suposar tot un repte, i malgrat les lesions i baixes que patim al llarg de la temporada, aconseguim un més que reeixida 6a posició. Per això, malgrat que la majoria de l’equip és nou respecte a l’any passat, hem de seguir creixent esportivament i acabar de consolidar-nos en la categoria”. Segons Mora l’objectiu segueix sent el mateix de la passada campanya, “nosaltres hem de seguir pensant en mantenir la categoria, però una vegada aconseguit l’objectiu veurem fins on podem arribar”.

A més del CV Melilla, també seran rivals de l’Altea el Nevadis Albolote 16, Universitat de Granada, Sonneil Benidorm, CV. València, Voley Múrcia, Opportunity CDU Atarfe, AVG 2008, mintonette Almeria, CV. Fuenlabrada i Molina Vòlei.

Pin It on Pinterest