Select Page

La alteana Aída Gómez es proclamava, en el matí d’ahir diumenge, subcampiona juvenil de la Copa Nacional Base que es va disputar a Monforte.

Campionat en el qual Altea aconsegueix dues places per a l’autonòmic del pròxim dissabte. La mateixa Aída Gómez i Dasha Leonova, que va aconseguir la tercera millor nota, seran les gimnastes que lluitaran per obtenir el pas al campionat d’Espanya que se celebrarà el mes que ve a Pamplona.

Amb aquests bons resultats i els que l’han precedit, el Club de Gimnàstica Rítmica d’Altea es col·loca entre els destacats de la província i fa pujar a les gimnastes alteanes a la competició nacional.

Després de la competició, la seua entrenadora, Verónica Bódalo ha valorat de forma molt positiva els resultats i ha comentat que “aquests bons resultats consoliden el treball que s’està realitzant. Sabem que hem de seguir treballant dur, però ara, que tenim les portes obertes a la competició nacional si dissabte que ve obtenim bones puntuacions, estem amb il·lusió i ganes de seguir lluitant”.

Pin It on Pinterest