Select Page

La cancel·lació de l’actuació del grup “La Pegatina” per motius de salut del seu cantant, que patia un accident durant l’última actuació a Madrid i el part mèdic “luxació de ròtula dreta” obliga el grup a suspendre les seues actuacions del cap de setmana, i ha fet que Fesporrat haja de canviar el cartell previst per demà dissabte 28 de setembre; així com el seu format.

Actuarà en lloc de “La Pegatina”, el grup “La Fúmiga” i seguiran en cartell “Roba Estesa”, “Reacció” i “Cactus”.

El festival es desenvoluparà a la Carpa Festera, situada al Camí de l’Algar, a partir de les 22:00h i l’entrada és gratuïta, pel que, aquells que hagen adquirit l’entrada amb anterioritat li serà retornat els diners a través del canal de venda utilitzat.

En nom de l’Ajuntament, el regidor Pere Barber, demana disculpes als usuaris pels canvis d’última hora a què s’ha vist abocat al Festival per motius aliens a la seua voluntat i convida a assistir ja que “segur serà un èxit i complirà amb les expectatives creades “.

Pin It on Pinterest