Select Page

Dos segons llocs i un tercer es van portar a casa les quatre gimnastes del Club de Gimnàstica Rítmica d’Altea que el cap de setmana van participar en el Trofeu Llebei, celebrat a Teulada.

Elia Merenciano quedava subcampiona en la categoria Cadet i Aida Gómez a la Juvenil; mentre que Dasha Leonova s’aixecava amb un tercer lloc en aquesta última categoria.

En el cas de Marta Ferrando, l’altra gimnasta alteana participant, no va aconseguir pujar al pòdium però és de destacar que també es troba entre les millors gimnastes; no cal oblidar que en el torneig participaven gimnastes de tot Espanya, procedents de diferents comunitats autònomes.

Conclòs el torneig, Verónica Bódalo, entrenadora i responsable del Club alteà, valorava molt positivament els resultats obtinguts. “Els resultats han estat molt satisfactoris donat l’alt nivell de les participants. Les quatre gimnastes d’Altea van realitzar un bon exercici que els va portar als primers llocs amb puntuacions altes “. “Els resultats ens han motivat per diumenge que ve que participarem a Monforte en el classificatori per a l’autonòmic”. Ha explicat Verónica Bódalo.

Pin It on Pinterest