Select Page

Aquest cap de setmana, el Club de Gimnàstica Rítmica d’Altea estarà present en el torneig que organitza el Club Llebeig de Teulada. A més, durant l’esdeveniment es lliurarà als clubs participants procedents del Baix Segura material de primera necessitat per contribuir a millorar la situació en què es troben alguns ciutadans de la zona que ho han perdut tot amb les inundacions de la passada setmana.

Quatre Gimnastes de nivell nacional, Elia Merenciano, Marta Ferrando, Aida Gómez i Dasha Leonova, participaran en el mateix i seran les encarregades, al costat de la seua entrenadora, Verónica Bódalo, de lliurar l’ajuda recollida entre les integrants del Club alteà.

“Hem fet lots de productes, com ara roba, que ens han dit que cal, per donar-los als clubs del Baix Segura i aquests els lliuraran en els seus ajuntaments perquè siguen distribuïts”; ha explicat Bódalo, que ha apuntat que “aquesta ajuda és un petit granet de sorra de la família de la gimnàstica rítmica alteana”.

Aquest torneig de Llebeig és el preparatori per al campionat del proper cap de setmana a Monforte, que serà classificatori per a l’autonòmic.

 

Pin It on Pinterest