Select Page

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, acompanyat per la regidora de Festes, Marta Lloret, i altres edils de la corporació municipal, ha rebut aquest matí en dependències d’Alcaldia a les Reines de les Festes Patronals d’Altea en honor al Santíssim Crist del Sagrari, Sofia Jiménez i Ainhoa ​​González de Zárate, a més dels clavaris, Joaquín i M. Francisca Negro, i als clavaris d’honor, Vicente Such i Flora Ferrándiz.

Durant la trobada, en què hi ha hagut intercanvi d’obsequis, l’alcalde ha felicitat a les xiquetes i joves pel paper tan rellevant que exerciran en els pròxims dies, representant a la dona alteana; alhora que ha agraït als clavaris i clavaris d’honor, en representació de la Comissió de Festes, el treball realitzat al llarg de tot l’any en pro de les Festes Patronals d’Altea.

Altea viurà els seus dies grans de celebracions en honor al Santíssim Crist del Sagrari, i de Moros i Cristians en honor a Sant Blai, des de hui i fins el proper dimarts 24 de setembre.

Pin It on Pinterest