Select Page

L’Ajuntament d’Altea, a través de la regidoria de Participació Ciutadana, després de l’èxit de les jornades celebrades el passat any, iniciarà unes jornades per al foment de la participació ciutadana per a la població estrangera a la ciutat. El projecte està constituït per un total de 5 jornades que es realitzaran des del 30 de setembre fins al 4 d’octubre, dia de l’última sessió que conclourà amb un vi d’honor per a tots els assistents a les jornades. L’horari de les sessions serà de 10:30 a 12 hores al Centre Cultural d’Altea la Vella.

Les sessions abastaran aspectes com ara la participació ciutadana per a la ciutadania estrangera, conèixer els serveis que l’Ajuntament d’Altea i la Generalitat Valenciana ofereixen a la ciutadania estrangera, identificar les diferents competències de les administracions públiques perquè la ciutadania sàpiga on acudir davant de qualsevol situació i un intercanvi de bones pràctiques participatives dels municipis d’origen de les persones participants.

La regidora de l’àrea, Maria Antonia Laviós, ha animat a tota la ciutadania a participar d’estes jornades, especialment la població estrangera. Les persones interessades en participar han d’acudir els dies esmentats al Centre Cultural d’Altea la Vella.

El projecte està finançat per la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació de la Generalitat Valenciana i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altea.

 

Pin It on Pinterest