Select Page

La regidoria d’Educació ha anunciat la convocatòria d’ajudes per a l’adquisició de material escolar de l’alumnat d’Educació Infantil matriculat en centres escolars d’Altea durant el curs 2019/2020.

Com ha informat la regidora de l’àrea, Vicenta Pérez, es podran beneficiar d’estes ajudes les famílies empadronades a Altea, amb fills que cursen estudis d’educació infantil en centres escolars públics de la localitat durant el curs 2019-2020.

L’objecte de l’ajuda és l’adquisició de material escolar socialitzat, designat per cada centre escolar i/o de quaderns dels alumnes matriculats en Educació Infantil als centres públics d’Altea al present curs, 2019-2020.

Es subvencionarà el total de les despeses si la renda familiar, entesa aquesta com la suma de les rendes obtingudes per tots els membres majors d’edat que componguen la unitat familiar, dividida entre tots els seus components és inferior o igual al 75% de l’Indicador Públic de Renda d’Efectes Múltiples (IPREM). Si la renda familiar és inferior o igual al 90% de l’IPREM anual, se subvencionarà: 50% de les despeses per al primer fill;

60% de les despeses per al segon fill i 70% de les despeses per als següents fills.

El termini de presentació de sol·licituds, junt a la documentació complementària serà des de demà, 20 de setembre, fins el 25 d’octubre de 2019, ambdós inclosos, al Registre General d’Entrada de l’Ajuntament.

 

Pin It on Pinterest