Select Page

L’àrea d’Esports, encapçalada per Pere Barber, ha informat que les obres del Carrer de Pilota continuen el seu avanç amb l’adjudicació de les obres per valor de 64.000€ més IVA, amb un termini d’execució d’aproximadament tres mesos.

El regidor ha explicat que van presentar oferta 7 empreses i l’empresa guanyadora del concurs públic que s’ha realitzat ha estat Nerco Infraestructuras SL, de la localitat de Mutxamel.

Estes obres es portaran a terme gràcies a una subvenció de la conselleria d’Esports a la que l’Ajuntament d’Altea es va acollir i que cobrirà el 80% del pressupost, havent d’assumir la regidoria d’esports el 20% restant .

Les obres donaran inici en els propers dies i durant les mateixes permaneixerà tancat el carrer de Pilota fins que acabe la reforma, previsiblement a finals d’este any 2019, donat que el termini d’execució és d’aproximadament tres mesos.

Des de l’àrea d’Esports, en paraules del regidor, es mostren “satisfets de continuar avançant en la reforma i millora del carrer de Pilota”; a més, Pere Barber ha afegit que “esperem poder disposar del carrer  nou a principis de l’any 2020, per poder posar en marxa l’Escola de Pilota Valenciana, així com els equips més majors i diferents tornejos per fomentar i donar a conèixer un esport prou arrelat a Altea”.

Per acabar, el regidor d’Esports ha comentat que “ja hem mantingut converses amb el Club de Pilota per tractar de potenciar al màxim esta disciplina esportiva. No serà fàcil ja que han sigut molt anys en que no s’ha pogut comptar amb el carrer de pilota, però per la nostra part i per part del club no faltaran esforços per posar la Pilota Valenciana al lloc que es mereix”.

Pin It on Pinterest