Select Page

Durant les festes d’Altea la Regidoria d’Igualtat, regida per Vicenta Pérez Barber, durà a terme una campanya de sensibilització i prevenció de violències sexistes adreçada a tota la població per conscienciar d’unes festes lliures d’assetjament.

L’edil d’Igualtat ha manifestat el seu desig de seguir treballant en l’eliminació de les violències masclistes i ha afirmat que, “cal que des de les administracions posem tots els mitjans possibles per lluitar contra la violència masclista donant la cobertura i importància que requereix “.

Vicenta Pérez ha informat que en la matinada del 20 de setembre, en plenes festes locals, la nit serà violeta, ja que l’Ajuntament d’Altea es suma i dóna suport a la declaració “d’Estat d’Emergència Feminista” convocada per desenes de col·lectius que consideren que l’estiu de 2019 ha estat “negre” pel que fa a la violència de gènere, ja que en el que portem d’any s’ha cobrat més de 40 víctimes.

Vicenta Pérez Barber ha recordat la importància dels fons distribuïts a través del Pacte d’Estat contra la violència de gènere, “que ens permet continuar treballant en polítiques d’igualtat dirigides a la població resident a Altea”.

A més, Pérez ha assenyalat que “en aquesta lluita contra les violències masclistes, volem involucrar en la campanya a càrrecs festers, població i establiments hostalers del municipi, fent un repartiment de tovallons i gots reutilitzables durant les festes locals entre les” filaes” i els establiments hostalers “.

Vicenta Pérez ha apuntat cap a “la tolerància O davant de qualsevol tipus de violència masclista. Motiu pel qual el govern local promou noves formes de fer política a Altea amb perspectiva de gènere “.

Pin It on Pinterest