Select Page

La regidoria de Benestar Social, Sanitat, Dependència i Majors de l’Ajuntament d’Altea, donada la complicada situació que travessa la comarca del Baix Segura per culpa de les inundacions de la passada setmana, ha posat en marxa una campanya de recollida de productes d’higiene personal. Així ho ha donat a conèixer l’edil d’àrea, José Luís León Gascón.

Segons ha explicat el regidor, “els productes que es van a recollir són raspalls de dents, pasta dentífrica, col·lutori, paper higiènic, tovalloletes, compreses, fulles d’afaitar, gel, xampú i colònia. Els punts de recollida són les escoles, en els quals es dipositaran només productes d’higiene bucal; a l’Ajuntament i Centre Social es recolliran els productes d’higiene personal; a la Casa de Cultura, paper higiènic, tovalloletes i compreses; a l’Extensió Administrativa d’Altea la Vella i a les dependències de la Policia Local, es dipositaran qualsevol d’aquests productes assenyalats”.

Els productes podran ser lliurats des d’avui mateix i fins el proper divendres 20 a les 19h en els edificis públics que romanen tancats el cap de setmana i fins el diumenge 22 de setembre a la Policia Local.

José Luís León Gascón ha apuntat que es realitzarà un primer lliurament el dilluns i si queden productes, després de les festes patronals es duria a terme una altra.

“Des de l’Ajuntament d’Altea i la regidoria Benestar Social i Sanitat, ens agradaria que la ciutadania aporte el seu granet de sorra per ajudar els afectats per la tragèdia i que siguen partícips en la mateixa”; ha conclòs el regidor.

 

Pin It on Pinterest