Select Page

La regidora de Foment de l’Ocupació, Maria Antonia Laviós, ha anunciat que la Conselleria d’Economia a través de LABORA ha concedit una subvenció de 40.000 euros a Altea per a contractar persones majors de 30 anys. Una iniciativa que s’emmarca en el Pla Avalem Experiència 2019, un projecte posat en marxa pel Consell per a donar suport a la inserció laboral de persones aturades.

Maria Antonia Laviós ha mostrat la seua satisfacció en anunciar la notícia i ha agraït ‘’el suport del Consell als Ajuntaments per al foment i creació d’ocupació al nostre municipi’’. L’edil també ha parlat de la importància de ‘’la cooperació entre administracions per generar benestar en la nostra societat’’.

La regidora ha apuntat que ‘’la Conselleria destina un total de 14 milions d’euros per contractar més de mil persones i, a data de hui Altea es troba entre els 500 ajuntaments que han sol·licitat les subvencions EMCORP’’.

 

Sobre Avalem Experiència

Avalem Experiència és un programa integral dirigit a persones majors de 30 anys en situació d’atur, especialment en els grups majors de 50 anys i a les persones que porten més de 12 mesos aturades. Per poder beneficiar-se d’aquest pla d’ocupació cal estar inscrit al Labora.

 

Pin It on Pinterest