Select Page

El proper 29 de setembre se celebra el Dia Mundial del Turisme, el lema en aquesta ocasió és “Turisme i Ocupació, un futur millor per a tots” i el hastag #DMT2019. Amb motiu d’aquesta cita, la regidoria de Turisme ha organitzat una ruta guiada gratuïta pel Poble Antic d’Altea, que partirà a les 10:00h de l’Oficina de Turisme. La ruta, guiada per Joan Such, serà en castellà i anglès i la durada aproximada de la mateixa és de 2 hores. Així ho ha donat a conèixer l’edil de Turisme, Xelo González.

La ruta ha estat dissenyada per a un màxim de 40 persones, de manera que es recomana inscriure’s a la Tourist Info a altea@touristinfo.net o telefonant al telèfon 96 584 41 14.

“Tal com diu el lema d’aquest any, es durà a terme una retrospectiva del s. XX parlant del turisme i el treball. Una important font d’ingressos per a l’economia alteana des de fa dècades. A més, i com no podia ser d’altra manera, s’abordarà la inspiració del paisatge d’Altea com a atractiu per als artistes plàstics”; ha explicat la responsable municipal d’àrea.

A més, Xelo González, ha anunciat les 6 rutes guiades previstes pel departament de Turisme per a la tardor.

“Rastres i senyals de la fauna mamífera del riu Algar”, prevista per al dia 13 d’octubre i dissenyada especialment per al gaudi dels més xicotets de la casa. Aquesta ruta estarà guiada pel biòleg Carles Úbeda i partirà de la Plaça d’Europa.

“Quintanes i Barranquet, coneix l’horta alteana”, tindrà lloc el 27 d’octubre. Estarà guiada per la nutricionista Ana Zaragoza i partirà de la Plaça de l’Ajuntament.

“Ecosistemes Marins i Costaners de la Badia d’Altea”, el 10 de novembre, amb sortida des de la Plaça d’Europa. La visita estarà guiada pel biòleg Carles Úbeda.

“Història i Arqueologia a Cap Blanc, el 24 de novembre a càrrec de l’arqueòleg Pere Jaume Zaragozí. El punt de partida serà la Tourist Info al carrer Sant Pere.

“Altea la Vella pel Camí Fondo”, el 8 de desembre amb sortida a la Plaça d’Europa, guiada pel guia de turisme Felipe Lozano.

“Poble Antic d’Altea pel Raval Mariner”, serà l’última de les rutes guiades de l’any. Tindrà lloc el 15 de desembre i estarà dirigida pel guia Joan Such. El punt de trobada serà la Tourist Info.

Totes aquestes rutes dels diumenges són gratuïtes i donen inici a les 10:00h en els punts especificats en cadascuna d’elles. És recomanable inscriure amb anterioritat, ja que compten amb nombre màxim d’assistents.

Finalment, l’edil de Turisme convida a turistes i a la pròpia ciutadania d’Altea a gaudir d’aquests passejos a l’aire lliure en què cada guia explica els detalls del paisatge, la seua importància, la tradició i la història d’Altea.

DIPTICO RUTAS GUIADAS OTOÑO

Pin It on Pinterest