Select Page

El regidor responsable de l’Empresa Pública de Desenvolupament Municipal (PDM), Diego Zaragozí, ha fet balanç del treball portat a terme per la PDM després de les fortes pluges caigudes a Altea la passada setmana. Les precipitacions van arribar a màxims de 49,8 litres per m/2 els dies 12 i 13 de setembre i els forts vents van causar alguns estancaments d’aigua i desperfectes en diversos punts de la localitat.

El regidor ha volgut destacar l’efectivitat i rapidesa d’acció dels operaris de la PDM en el restabliment de la normalitat després dels efectes de les pluges a Altea. Concretament, en el pont del carrer Garganes. ‘’Esta zona va patir una xicoteta inundació i la diligent acció dels treballadors de la PDM treient l’aigua i netejant la zona va permetre restablir el trànsit rodat en una hora’’.

‘’A més d’això, -comentava l’edil-, es van produir algunes caigudes d’arbres en diversos punts de la localitat a causa de les fortes ratxes de vent viscudes i que van arribar a 48,2 km/h el passat divendres’’. Un d’estos punts va ser a la urbanització Santa Clara on es van retirar de la carretera per part dels operaris de la PDM amb la major rapidesa possible. També es va treballar en la plaça Francisco Pérez Devesa, en la part posterior de la Casa de Cultura, on es va retirar un arbre caigut i un a punt de caure.

Altres llocs afectats per l’aigua van ser el  pàrquing del mercat ambulant, el carrer Institut amb el poliesportiu i també el pàrquing del Passeig Marítim.

Al servei ordinari de guàrdia de l’Empresa Pública es van unir el dissabte reforços de la PDM ‘’per la qual cosa més d’una vintena de persones van treballar durant el cap de setmana per a pal·liar els desperfectes i que Altea tornara a la normalitat el més aviat possible’’.

Pin It on Pinterest