Select Page

El regidor de Comerç, Miquel De la Hoz, recorda als comerços d’Altea i a la ciutadania que, com es va decidir en el Consell Local de Comerç i Turisme, el proper dilluns 23 de setembre, els comerços del municipi romandran tancats per ser festiu local, no així el dimarts 24 en què els comerços obriran les seues portes si així ho desitgen.

Com ha explicat De la Hoz, “fins fa 2 anys es considerava al municipi zona de gran afluència turística fins al 30 de setembre, per la qual cosa no s’havia de sol·licitar cap permís per obrir els comerços en festiu; però la normativa va canviar i ara l’afecció només està estipulada fins al 15 de setembre, per la qual cosa amb temps el Consell de Comerç, a petició d’alguns comerços que van demanar obrir un dels dos dies festius, va prendre la decisió de tancar els comerços dilluns i obrir-los el dimarts i es va cursar la sol·licitud pertinent a la Conselleria”.

 

Pin It on Pinterest