Select Page

La Regidoria de Benestar Social i Sanitat i la UPCCA (Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives) de l’Ajuntament d’Altea posen en marxa la campanya “#Jotrie, Coneixement i Bona Lletra. “Acció que té per objecte la reducció de danys de l’alcohol en el context de les properes festes patronals d’Altea, on el consum d’alcohol, costum cultural, es fa patent i de forma, de vegades, desmesurada”; ha explicat l’edil d’àrea, José Luís León Gascón.

León Gascón ha comentat que “amb aquesta campanya es pretén garantir unes festes segures i responsables on tothom puga gaudir incloent als nostres joves alteans”.

#Jotrie muntarà una carpa al recinte de festes on es desenvoluparan diverses activitats adreçades als joves i en la qual 10 mediadors donaran consells i informació sobre els riscos del consum d’alcohol en festes. Activitats noves com el Parkour, ulleres de visió borrosa i altres amb interès educatiu, faran que la nit siga divertida i amena sense necessitat de consumir alcohol.

El regidor de Benestar Social i Sanitat posa a disposició tota la informació sobre la campanya a les famílies dels joves que ho desitgen al mateix Centre Social i desitja a alteanes i alteans que gaudisquen de les festes en estos dies.

Decàleg #Jotrie

Pin It on Pinterest